A COVID-19 járványhelyzetre vonatkozó előírásoknak megfelelően az átmeneti időszakban személyes ügyfélszolgálatot, illetve a személyes jelenlétet igénylő szolgáltatásokat, köztük dolgozatmegtekintést nem biztosíthat a vizsgaközpont.
A Vizsgaszabályzatban foglaltak szerint a vizsgaeredményekkel kapcsolatos újraértékelés, fellebbezés benyújtására továbbra is lehetőség van írásban
Az Euroexam Vizsgaközpont szintén lehetőséget nyújt internetes felületen megvalósított egyéni konzultációra, ennek részleteiről kérjük érdeklődj elektronikus ügyfélszolgálatunkon (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
A korábbi sikeres nyelvvizsgák bizonyítványainak átvétele a járványhelyzet miatt mind az Euroexam Vizsgaközpontban, mind a vizsgahelyeken szünetel, de kérésedre a sikeres vizsgáról igazolást állítunk ki, melyet elektronikus úton eljuttatunk hozzád.
Az Euroexam Vizsgaközpont ezzel párhuzamosan javaslatot nyújtott be az Oktatási Hivatal felé. Ebben a nyelvvizsgáztatás eljárásrendjének átmeneti módosítását indítványozzuk, hogy a járványhelyzetet követően a korábbi nyelvvizsgákhoz kapcsolódó, személyes jelenlétet igénylő szolgáltatások későbbi igénybevételére mód legyen.
Megértésed és türelmedet köszönjük!