Ügyfélszolgálat és annak működtetése

Intézményi adatok:

Az intézmény neve: Tudományos Ismeretterjesztő Társulat /TIT/ Jurányi Lajos Egyesülete
Az intézmény székhelye: 4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8.
Az intézmény adószáma: 19202255-1-15
Az intézmény cégjegyzék száma: 15-02-0000559
 
Az intézmény ügyfélszolgálata(i): 4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8.
Telefon: 06-42-507-280
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.titonline.hu
 
Az információs és ügyfélszolgálat elérhetőségei:

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. I. emelet.

Felnőttképző engedély száma: E/2020/000341

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2021/002243

Kapcsolat:

Telefon, titkárság: 42/507-280,  Fax: 507-281
nyelvvizsga :         507-281
szakmai képzés:   507-280
gazdasági vezető: 507-281

 

Az információs és ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Az intézmény neve: Tudományos Ismeretterjesztő Társulat /TIT/ Jurányi Lajos Egyesülete
Az intézmény székhelye: 4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8.
Az intézmény ügyfélszolgálata: 4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8.
Telefon: 06-42-507-280

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Ügyfélszolgálati tevékenység körei:
  • aktuális képzésekről tájékoztatás,
  • aktuális felnőttképzési szolgáltatásokról információ
  • ügyfeleknek személyesen, telefonon illetve Interneten történő információnyújtás
  • ügyfelek észrevételeire való reagálás
  • képzéssel kapcsolatos dokumentáció átadása/átvétele és továbbítása
  • bejelentések és beérkezett panaszok kezelése

Ügyfélszolgálat ideje:
Az ügyfélszolgálati  fogadóórák:
hétfőtől – csütörtökig: 08.00-14.00
pénteken: 08.00-12.00-ig

TIT JURÁNYI LAJOS EGYESÜLET BEMUTATÁSA

Rövid nevén: TIT Jurányi Centrum (alapítva 1841, 1990)

A TIT Jurányi Lajos Egyesület az 1841-ben alapított királyi Magyar Természettudományi Társulat és a jogutód Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) önálló megyei egyesülete. Működési területe Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és az Észak-alföldi Régió. Vannak rendszeres, az országot átfogó tevékenységei (pl.: tehetséggondozás, nyári egyetem: „ A tudás társadalma ” konferencia sorozat, pedagógus továbbképzések, felnőttképző tanfolyamok). A régióban a TIT Jurányi Lajos Egyesület kezdeményezésére és koordinálásával 1998-tól működik a TIT Északkeleti Regionális Tanácsa hat megye – két régiót átfogó - TIT szervezeteinek együttműködésével.

A TIT Jurányi Centrum tudományos ismeretterjesztő, értelmiségi szervezet. Önálló jogi személy, önfenntartó. Célszerinti közhasznú tevékenységből és pályázatokból, származó bevételeiből biztosítja működését. Közhasznú minősítése: kiemelkedően közhasznú szervezet.
Az egyesület Alapszabályban is megfogalmazott küldetése: A TIT Jurányi Centrum összefogja a megyében és a régióban a tudományos, a művészeti és szakmai ismeretek átadására vállalkozó értelmiségieket, értelmiségi elhivatással élő szakembereket. Célunk, hogy ezt a szellemi értéket, alkotóerőt felhasználjuk a megye lakosságának, civil szervezeteinek a gazdagítására az oktatás, a művelődés, a nyelvápolás, az idegennyelv-oktatás és a számítástechnika területén. Tudományos ismeretterjesztő munkánkban stratégiai célnak tekintjük az európai uniós felnőttoktatási és művelődési követelmények teljesítését: „tanítani és tanulni” (lifelong learning program). Az egyesület széleskörű felnőttoktatási és szolgáltatási tevékenységet végez, akkreditált felnőttképzési intézménnyel rendelkezik.
2005 június 22-től az országos hálózatú TIT Total Quality Management (TTQM) minőségbiztosítási, minőségügyi, minőségirányítási rendszer tagja. A felnőttképzési tevékenységre jellemző az évi 5-8 OKJ-s szakmai tanfolyam, 10-15 pedagógus továbbképző tanfolyam, 10-15 idegen-nyelvi csoport (30, 60 órás modul) megszervezése. Akkreditált nyelvvizsgákon évente 5000 fő vesz részt („Origó” és TIT-TELC) Dokumentált felnőttképzési szolgáltatásokat 300 – 400 fő veszi igénybe. Szellemi szolgáltatásaink további főbb területei: tudományos ismeretterjesztő előadások szervezése és lebonyolítása (évi 100 előadás), civil szervezetekkel közösen szervezett konferenciák, közismereti, közösségi szabadegyetemi sorozatok szervezése, tehetséggondozás (9 megyei és országos verseny), szakfordítás és tolmácsolás (6000 mérnök óra).
A szervezet éves költségvetése 100 Mft, melynek 20 %-a származik különböző állami és önkormányzati pályázati forrásból. Az egyesületnek 200 diplomás TIT tagja van, akik a természet-és társadalomtudományok területén megyei szakosztályban és települési TIT csoportokban fejtik ki tevékenységüket.
A szervezet egzisztenciális, gazdasági és szervezési központja Nyíregyházán van. Önálló épületrésszel, irodákkal, előadótermekkel, konferenciateremmel rendelkezik a Tudomány és Technika Házában. Két informatikai szaktanteremben és az irodákban, az egyesület tulajdonában lévő 40 számítógépes munkaállomás mindegyike szélessávú, nagysebességű Internet kapcsolattal rendelkezik.
Névjegy:
TIT JURÁNYI CENTRUM, Nyíregyháza Országzászló tér 8. Tel.42/507-280.
Akkreditált felnőttképzési intézmény.
Lajstrom sz: FAT 1361
Felnőttképző engedély száma: E/2020/000341
Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2021/002243
Tanúsított TTQM minőségirányítási rendszer
 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Rz az email cím védett a spam robotoktól. Bekapcsolt JavaScript szükséges a megtekintéséhez.
honlap:
www.titonline.hu
Az egyesület elnöke:
Prof. Dr. Hajnal Béla 
Igazgató és képviselő:
Büdszentiné Szép Enikő 
Tiszteletbeli elnök:
Dr. Margócsy József ny. főigazgató
Díszelnök:
Székely Gábor
Dr. Berényi Dénes akadémikus
A TIT Jurányi Centrum intézményei:  
- TIT Felnőttoktatási Intézet - Bessenyei György Szabadegyetem
- TIT nyelviskola és akkreditált (bejelentett) TELC nyelvvizsgahely
- Szellemi és informatikai civil-forrásközpont (internet projekt)
- TIT Fordítóiroda